• Reviews

Reviews

Auto- en motorrijschool Schmidt is een jong en dynamisch bedrijf dat rijopleidingen verzorgt in Helmond en omgeving. Onze rijschool is gestart in 2009 en wordt onderstyeunt door zeer ervaring instructeurs. Wij geven niet alleen les aan beginnende bestuurders, ook mensen die lang niet meer hebben gereden of onzeker zijn in het verkeer kunnen bij ons terecht. Auto- en motorrijschool Schmidt is een jong en dynamisch bedrijf dat rijopleidingen verzorgt in Helmond en omgeving. Onze rijschool is gestart in 2009 en wordt onderstyeunt door zeer ervaring instructeurs. Wij geven niet alleen les aan beginnende bestuurders, ook mensen die lang niet meer hebben gereden of onzeker zijn in het verkeer kunnen bij ons terecht.

Autoschool Schmidt

Rijschool GO! is een jong en dynamisch bedrijf dat rijlessen verzorgt in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en Weesp. Wij bieden goede, professionele begeleiding van een deskundige RIS-gecertificeerde rijinstructeur. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij met een persoonlijk lesplan, welke is afgestemd op jouw tempo, kwaliteiten en persoonlijkheid. Rijschool GO! is een jong en dynamisch bedrijf dat rijlessen verzorgt in Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn en Weesp. Wij bieden goede, professionele begeleiding van een deskundige RIS-gecertificeerde rijinstructeur. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken wij met een persoonlijk lesplan, welke is afgestemd op jouw tempo, kwaliteiten en persoonlijkheid.

Rijschool Go!

Rijbewijs nodig? Met onze rij-instructeurs zijn wij steeds bezig de juiste balans te vinden tussen een goede rij-opleiding en een prettige lesomgeving. Dit doen wij al meer dan 35 jaar. Ons slagingspercentage is dan ook boven gemiddeld. Voor onze rijlessen beschikken we over drie schakel auto’s en een automaat. Daarnaast zijn wij al enige tijd naar tevredenheid deelnemer van SRB en maken gebruik van de voordelen. Rijbewijs nodig? Met onze rij-instructeurs zijn wij steeds bezig de juiste balans te vinden tussen een goede rij-opleiding en een prettige lesomgeving. Dit doen wij al meer dan 35 jaar. Ons slagingspercentage is dan ook boven gemiddeld. Voor onze rijlessen beschikken we over drie schakel auto’s en een automaat. Daarnaast zijn wij al enige tijd naar tevredenheid deelnemer van SRB en maken gebruik van de voordelen.

V.O.N.